Policija zbrojila vikend

stop policijaPODRAVINA I PRIGORJE – Đurđevački policajci imali su više posla nego su očekivali s 46-ogodišnjakom, za kojeg su utvrdili sumnju da je prošlih mjesec dana prijetio svojoj supruzi. Kada su ga tim povodom posjetili prošle subote, nasilnik je prijetio i policajcu te ga napao. 46-ogodišnjak je svladan, uhićen i uz kaznenu prijavu za prijetnju i napad na službenu osobu predan u pritvor.
U petak je zabilježen slučaj protuzakonitog ribolova; u rukavcu Drave kod Gotalova policajci su pronašli mrežu sa oko 50 kilograma ribe. Ulov je preuzeo ribočuvar, a policija traga za krivo-ribolovcem.

U večernjim satima petka provaljeno je u skladište jedne tvrtke u gornjoriječkom naselju Fajerovcu. Ukradena je za sada neutvrđena količina goriva.
Petak u policijskom izviješću ostaje upisan i po jednoj većoj dragovoljnoj predaji streljiva; jedna je osoba s koprivničkog područja policiji izručila 1290 komada metaka i tri nabojnika za automatsku pušku.

Tijekom vikenda trajao je pojačani nadzor prometa, pogotovo vožnje pod utjecajem alkohola, nakon kojega je nekoliko vozača zaradilo zatvorske kazne. Prekršajni sudac u Križevcima dosudio je osam dana zatvora i sedam mjeseci zabrane za B kategoriju 34-ogodišnjaku zatečenom u vožnji Svetim Petrom Čvrstecom s 2,66 promila. U zatvoru u Bjelovaru završio je i 22-ogodišnji vozač koji je s gotovo 3 promila alkohola prouzročio nesreću s materijalnom štetom u Križevcima; on je dobio 20 dana zatvora i oduzimanje vozačke na osam mjeseci.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.