Little Band Revolution @ Klub kulture

Petak je u naš pitoreskni gradić podno Kalnika doveo dva sastava koji traže sreću pod zubatim diskografskim suncem. Da li su se u Križevcima ugrijali? Naravno da nisu, osim možda od alkoholnih para, ali ta informacija još nije potvrđena.
Tematski program pod nazivom Little Band Revolution imao je line up sastavljen od zagrebačkog dvojca imena Gatuzo koje je, nota bene, Goran Bare pohvalio kao jedini domaći bend koji bi htio poslušati te The Orange Strips, Labinjane engleske indie pop-rock škole.

Iznenađujuće mali broj posjetitelja ih nije obeshrabrio i odsvirali su planirano: Gatuzo nabrijano i žestoko, a The Orange Strips vrlo kvalitetno, ali malčice predugo. Stripsi su formirani bend koji u Hrvatskoj nema što tražiti po kvaliteti.

Mirne duše možemo nalijepiti na njih markicu For export only i poslati ih na drugi tour po Velikoj Britaniji, gdje su svirali i u Cavern Clubu, poznatom po činjenici da su tamo i Beatles započeli karijeru. Svirali su i u Londonu pred trideset ljudi, a u klubu pred trideset i dvoje što je značajan napredak, mora se priznati. Ovo zadnje je sarkazam proporcionalan omjeru stanovnika glavnog grada Ujedinjenog Kraljevstva te Križevaca, glavnog grada ničega.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.