‘Prštat’ će Soulfingers u subotu u Klubu

Braća po krvi i soulu, Denis i Haris Ahmetašević i njihovi Soulfingers, zovu na večer funkyja i soula, u subotu 24. veljače, od 21 sat u Klub kulture!
Prvosvirači
soul glazbe na hrvatskoj sceni, propagatori glazbe 60-ih, "koji cjelokupni duh toga vremena približavaju ukusu suvremene publike" , Soulfingersi će sasvim sigurno rasplesati i Križevčane, na koncertu koji organizira Pučko otvoreno učilište. Da bi se Prsti soula mogli dohvatiti, za ulaznicu je potrebno izbrojati 50 kuna u pretprodaji i 60 kuna na dan koncerta. (Prodajna mjesta POU i KK). No Portal će jednom čitatelju pokloniti kartu, a drugome će pak u ruke dati CD naziva No fingers like Soulfingers, treći album ovih izvođača sa 16-godišnjim stažem, čiji repertoar uključuje uglavnom zlatni soul šezdesetih, klasike Arethe Franklin, Otisa Reddinga, Sam & Davea, kao i poneku obradu Beatlesa ili Princea.
Nagradno pitanje za kartu ili CD jest – Tko je (bio) kum soula? Pjesme tog nepokopanog velikana zauzimaju velik dio pjesmarice Soulfingersa, a vi nam njegovo ime, zajedno sa svojim, pošaljite na redakcija@krizevci.info zaključno s četvrtkom 22. veljače u ponoć!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.