Grad obećao parkiralište, Grdenićeva puna smeća

Neispunjeno obećanje gradske uprave

KRIŽEVCI – Umjesto obećanog parkirališta, na gradskom zemljištu u Grdenićevoj ulici kod kućnog broja 16 gomila se smeće.

Grad je, izgleda, zaboravio na obećanje da će tu urediti manje parkiralište kako bi se barem djelomično ublažio prometni kaos petkom, a parkiralište pored trgovačkog centra dugo je bilo zauzeto štandovima za prodaju tekstila i kućnih potrepština – rekli su nam danas stanovnici Grdenićeve ulice.

– Često petkom ni mi, ni stanovnici susjedne Istarske ulice ne možemo u svoja dvorišta zbog automobila parkiranih s obje strane, pa vlasnike automobila moramo tražiti po placu, s tim da prometni znakovi u našoj ulici jasno upozoravaju na to da je parkiranje zabranjeno. U našoj je ulici policijska postaja pa vozači krše prometne propise i pred njom, i nikom ništa.

Neka onda skinu znakove kada nemaju nikakve svrhe. Prometni kaos koji je gradska vlast petkom htjela izbjeći u gradu nije riješena ovim preseljejem, samo je premješten u drugi dio grada – ogorčeno pričaju stanovnici Grdenićeve.

Prema riječima gradonačelnika Branka Hrga, Grad više ništa nema s tim zemljištem jer ga je dodijelio komunalnom poduzeću i na komunalnom je da uredi parkiralište. – No, razmišljamo i o još jednom mogućem rješenju problema tzv. Ponta Rossa – rekao je gradonačelnik Hrg i dodao da se razmatra ideja da se Ponte Rosso preseli u jedan od hangara bivše vojarne.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.