Nagrađeni najbolji sportaši Križevaca u 2006.

Atletičarka Renata Volf, taekwondoaš Zoran Jandroković i motociklisti AMK Križevci, proglašeni najboljim sportašima Križevaca zbog izvrsnih uspjeha u prošloj godini, primili su jučer priznanja na prigodnoj svečanosti u školsko-sportskoj dvorani Ljudevita Modeca, uoči finalnog susreta dvoranskog malonogometnog turnira PAN 2006. Nagrade su zaslužnim sportašima uručili gradonačelnik Branko Hrg i predsjednik Zajednice športskih udruga Josip Šikić.

Za postignuća u 2006. nagrađeni su još Šahovski klub Križevci, juniorska momčad NK Križevci, te Robert Prožek iz AMK Križevci, Danijel Miklečić iz fitness kluba Body Fit, mladi šahisti Robert Dušak i Mišel Bertusi te igrač i trener NK Križevci Mario Evačić.

Volf iz AK Križevačka banka dvostruka je viceprvakinja Hrvatske za mlađe seniorke na 1500 i 3000 metara. Jandroković kao borac TK Radnik prvak je Hrvatske do 72 kilograma, a kao hrvatski reprezentativac sudjelovao je na europskom prvenstvu u Bonnu i otvorenom prvenstvu SAD-a u Dallasu. AMK Križevci četverostruki je prvak Hrvatske u moto-trkama na cesti, drugi s državnog relija, uz brojne druge pojedinačne naslove.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.