Darovi FIVE4KIDS na Božićnoj priredbi Centra za OOR

pc220004.jpgUčenici križevačkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju priredili su Božićnu priredbu na kojoj su kroz pjesmu, recitacije i ples okupljenima poželjeli sretne nadolazeće blagdane. U prepunom holu Centra roditeljima, prijateljima i gostima, učenici raznih dobnih skupina glumili su, pjevali i igrali se te primili vrijedne darove iz akcije FIVE4KIDS.

pc220016.jpg
Članovi Udruge P.O.I.N.T., koja je u posljednja dva mjeseca provodila humanitarnu akciju FIVE4KIDS za kupnju božićnih poklona djeci s posebnim potrebama, osamdesetero djece su darovali poklon-paketima slatkiša, školskog pribora i igračaka, osiguranih novčanim prilozima tijekom trajanja akcije. Djecu iz Centra i članove Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom osim tih poklona obradovao je i novi DVD uređaj kojeg im je poklonio križevački moto klub MC Crusaders.

pc220023.jpgPredsjednik kluba Ivan Šunić sutra će sa svojim bikerima, dijeleći slatkiše, na glavnom gradskom trgu djeci zasladiti božićne blagdane. Pokloni Centru stigli su i od članova Pokreta fokolara, polaznici vrtića Zraka sunca Božić su prijateljima iz Centra čestitali na tri jezika. 

pc220070.jpg
Svečanosti je prisustvovala i učiteljica Sandra Vuk iz zagrebačke Osnovne škole Augusta Šenoe, čiji su učenici već drugu godinu skupljanjem darova sudjelovali u akciji za križevačku djecu. Sandra je obećala nastavak suradnje kroz međusobne posjete učenika Zagrebu i Križevcima.

pc220084.jpg
Svečanost protekla u vedrom blagdanskom raspoloženju i podjeli darova nije međutim i kraj ovogodišnje humanitarne akcije. Akcija se nastavlja večerašnjim koncertom u Klubu kulture, a očekuju se i novčani prilozi iz američkog ogranka FIVE4KIDS u gradu Charlotte. 

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.