Prenamjena portala Križevci.info

Odlazimo.gifPosjetitelji stranice Križevci.info, odnosno sadržaja smještenih na njoj – nezavisnog portala grada Križevaca i njegovog potportala Svijet glazbe uskoro će na njoj moći naći teme koje do sad nisu mogli.
U nepunih godinu dana postojanja sitea Križevci.info njegovi pokretači nisu naišli na odaziv sponzora – građana i tvrtki koji bi bili zainteresirani materijalno poduprijeti njegov rad, pa su sklopili poslovni sporazum.


Naime, s poznatim proizvođačem poljoprivredne opreme i vlasnikom nekoliko vrlo posjećenih ugostiteljskih objekata te zaštitarske tvrtke, redakcija portala dogovorila je suradnju, dugoročnu, na obostrano zadovoljstvo.
Raspali_smo_se.JPG
Utanačena suradnja odvijat će se kroz sljedeće oblike:

– kroz članke o gospodarskim događanjima u gradu Križevcima gotovo neprimjetno provući će se nekoliko riječi o tvrtki sponzora;
– otvorena promidžba: u člancima iz crne kronike napomenuti kako su bez pomoći policije, djelatnici zaštitarske tvrtke uvaženog benefaktora portala uspjeli uloviti i srediti prijestupnike;
– po prvi puta u Svijetu glazbe moći ćete vidjeti koje su pjesme iz repertoara stalnog kućnog benda lokala koje vodi tvrtka u vlasništvu glavnog financijera portala Križevci.info – najpopularnije melodije čitatelji će moći spremiti na tvrdi disk svojeg računala.

Kako dosadašnje poslovanje portala nije zabilježilo nikakve pozitivne rezultate, te je način njegova financiranja u ovom obliku postao neodrživ, redakcija je bila primorana na ovaj potez za koji se nada da ćete mu izići u susret.
Članovi redakcije će, pored redovnog novinarskog rada, obavljati značajne poslove u sklopu poduzeća koja vodi uvaženi sponzor.

U nadi da ćete i dalje posjećivati portal Križevci.info i koristiti njegove sadržaje u većoj mjeri nego ranije, pozdravljam Vas u ime portalske redakcije…

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.