Tenodi novi šef društvenih poslova

Popunjeno_procelnicko_mjesto.JPGZa novog pročelnika društvenih djelatnosti križevačko gradsko poglavarstvo je danas izabralo Mladena Tenodija, profesora proizvodno-tehničkog obrazovanja, sadašnjeg predavača informatike na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima.

Tenodi je rođen 1960. godine, diplomirao je najprije na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, te potom na Pedagoškom fakultetu u Rijeci, a dosad je radio kao profesor i ravnatelj u OŠ Ljudevita Modeca, na Visokom gospodarskom učilištu i križevačkom Pučkom otvorenom učilištu.


Mladen_Tenodi.jpgPoglavarstvo je Tenodiju dalo laganu prednost pred drugim kandidatom koji također ima sve uvjete za pročelnika Janjom Dvojković koja je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a radi kao poslovna tajnica u odvjetničkom uredu u Križevcima.

Kandidatkinja Đurđa Pintarić iz Križevaca, diplomirana defektologinja-logopedica ne udovoljava uvjetima natječaja jer njezina struka nije predviđena pravilnikom o unutarnjem redu upravnih tijela Grada Križevaca.

Konačno imenovanje novog pročelnika za društvene djelatnosti uslijedit će nakon roka predviđenog za žalbe nezadovoljnih kandidata.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.