Rukomet, košarka, nogomet i motori na ovogodišnjem Sportskom ViKŽendu

Sportski vikend u Križevcima, manifestacija posvećena promociji sporta, u subotu 22. lipnja počinje u 10 sati na više sportskih borilišta. Na Gradskome stadionu NK Radnik Križevci organizira turnir dječaka u kategoriji U-7, a u isto vrijeme počinju i rukometaši u sportskoj dvorani u Potočkoj ulici, gdje će Škola rukometa Rukometnog kluba KTC u revijalnim utakmicama ugostiti rukometašice iz ŽRK Radnik. Igrat će selekcije U-13 i U-11, a najavljuju i sportske goste te igre za roditelje.

Prvi dan manifestacije završit će 12. Crosscity Bucketsom na vanjskom igralištu Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga. Udruge „Ulica, To smo mi“ i ove je godine pripremila bogat i raznolik program s ciljem promocije 3×3 košarke među mlađom populacijom. Osim sportskog nadmetanja, u sklopu turnira je i predstava Dražen o legendarnom košarkašu Dražen Petrović, a Kazalište Trešnja će je odigrati na košarkaškom terenu.
Nedjelja je rezervirana za moto sport i tradicionalnu moto utrku po gornjem gradu „Nagrada Križevaca 2024“ u organizaciji AMK i MK Križevci.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno