Počinje 56. Križevačko veliko spravišče

Nastupima 15 skupina iz dječjih vrtića, osnovnih škola i plesnih centara, danas u 17 sati na velikoj pozornici na Strossmayerovom trgu počinje program 56. Križevačkog velikog spravišča. U 19 sati slijede Raspjevani prozori, nastupi učenika Glazbene škole Alberta Štrige koji će muzicirati sa školskih prozora, dok će ih publika pratiti s ulice. U isto vrijeme počinje predstava s klaunom u sklopu K.U.F.E.R.-a koji zabavne programe za djecu održava cijeli vikend na Nemčićevom trgu.

Središnje događanje večeri, i službeno otvorenje Spravišča, je predstava pomirbe križevačkih purgera i kalničkih šljivara u 21 sat na glavnoj pozornici. Naši lokalni glumci već su spremni i sinoć su isprobali pozornicu, a ove godine kao redatelj se vratio Adam Končić. Dok će Kalničani i gradska gospoda na glavnoj pozornici ispijati kupice i dogovarati veliko svatovsko veselje za Tilčiku i Julčeka, u atriju Likovne galerije točit će se pivo križevačkih kućnih pivara, uz glazbeni program.

U 22 sati nebo će osvijetliti vatromet, a u 22:30 na glavnoj pozornici slijedi koncert Damira Urbana. Parkiranje je za vrijeme trajanja Spravišča u cijelome gradu besplatno.

Vezano
1 komentar
  1. Marija piše:

    Čestitam ti tvoj rođendan voljeni grade❤️

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno