[FOTO] Stipendistica Zaklade „Volim Križevce” Ana Filipan dobitnica Rektorove nagrade

U ponedjeljak, 3. lipnja 2024. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu dodijeljene su rektorove nagrade studentima za akademsku godinu 2022./2023. i proglašeni su pobjednici X. fotografskog natječaja „Ljepote i ranjivost prirode”. Među dobitnicima rektorovih nagrada je i mlada Križevčanka Ana Filipan, studentica treće godine medicine i stipendistica Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce”.

Filipan je Rektorovu nagradu za studentski istraživački rad primila zajedno s kolegicama Dušicom Kasun i Mateom Maričić, studenticama treće godine sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Medicina. U akademskoj godini 2021./2022. također joj je dodijeljeno priznanje „sveti Vinko Paulski” za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

„Jako smo ponosni na nju i zahvalni na stipendiji koja joj olakšava da postigne svoje ciljeve”, izjavila je majka Valentina Filipan. Nagrađeni istraživački rad tematski je obuhvatio kvalitativnu analizu preko 170 video priloga s medijskim izjavama zdravstvenih djelatnika u Hrvatskoj s hipotezom da neprikladno komuniciraju s javnošću te ne prenose informacije dovoljno uvjerljivo za izgradnju povjerenja s gledateljima.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno