Izabrat će se novi ravnatelj POU Križevci

POU_Krizevaca.jpgS jučerašnjim danom počeo je teći 15-dnevni rok u kojem se mogu javljati osobe voljne i kadre rukovoditi križevačkim Pučkim otvorenim učilištem u idućem četverogodišnjem razdoblju.

Natječaj za novog ravnatelja ove kulturno-obrazovne ustanove pripremilo je Upravno vijeće, u suradnji s dosadašnjim ravnateljem mr. Zdenkom Balogom.

Na izbor novog ravnatelja Upravno vijeće odlučilo se nakon višemjesečnog pregleda djelatnosti i programa koji su ustanovi donosili nedovoljan prihod. 


Novi ravnatelj trebao bi moći građanima ponuditi privlačnije programe, pogotovo u području obrazovanja na koje je i Grad Križevci kao osnivač imao najviše prigovora. U izradi vlastitih prijedloga razvoja pučkog otvorenog učilišta kandidati za ravnatelja moraju se voditi smjernicama temeljem kojih će se upoznati s ustanovom i programskih zahtjevima.

Smjernice i natječaj na kojima su radili Upravno vijeće i mr. Balog mogu se skinuti sa stranica POU ili podići u prostorijama. Balog inače ostaje zaposlenik ustanove, sa zaduženjem voditelja kulturnih programa.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.