Spojili se klubovi: Odlučni smo da se tenis u Križevcima podigne na višu razinu

Dva križevačka teniska kluba, TK Križevci i TK Radnik Križevci, jučer su se potpisivanjem ugovora spojili u jedan i djelovat će pod nazivom TK “Radnik Križevci”. Pripajanje Križevaca Radniku nije samo administrativni korak, tvrde iz kluba, već simbol zajedništva, snage i odlučnosti da se tenis u Križevcima podigne na višu razinu, na zadovoljstvo svih zaljubljenika u bijeli sport. Ugovor su potpisali predsjednik TK “Radnik Križevci” Ivan Šarić i predsjednik TK “Križevci” Damir Pavliček.

Prije svega, ovo pripajanje najviše znači za djecu polaznike škole tenisa. Naša najmlađa generacija, koja s entuzijazmom dolazi na treninge i koja će jednog dana biti nositelj budućnosti našeg sporta, dobiva priliku za još kvalitetniji i sadržajniji razvoj. Spoj dvaju klubova omogućit će bolju infrastrukturu, naprednije metode treniranja i, što je najvažnije, priliku za stvaranje novih prijateljstava i timskog duha koji će ih pratiti kroz cijeli život“, poručilo je vodstvo kluba.

Za rekreativce, ova sinergija donosi veći izbor termina, raznolikost u programima i mogućnost korištenja bolje opremljenih terena. Članovi oba kluba sad će imati priliku sudjelovati u brojnim turnirima, radionicama i društvenim događanjima i omogućiti im da uživaju u sportu kojeg vole. Budući da članovi kluba sudjeluju i na natjecanjima, sad će zajednički predstavljati klub uz podršku i bolju pripremu za domaće i međunarodne turnire.

Ne smijemo zaboraviti ni sve one koji svojim trudom i zalaganjem održavaju naš teniski sport živim – trenere, volontere, roditelje i sve prijatelje tenisa. Ova velika obitelj, sada još veća, nastavit će raditi zajedno s još većim žarom i posvećenošću“, obećaju i dodaju da križevački tenisači ne odustaju od svoje vizije da promiču zdrav način života, odgajaju sportaše i najvažnije – da tenis učine dostupnim svima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.