O svemu što vole mladi na tribini 20. Culture Shocka, na terasi Kozmološkog centra

Razumijemo li mlađe generacije ili je generacijski jaz danas dublji nego ikad? Što je s autoritetima? Što je to trep? Postoje li zajedničke teme i interesi o kojima možemo diskutirati? Možemo li na temelju interesa, aktivizma i uključenosti u javni život pronaći zajednički jezik i ostvariti smislenu komunikaciju?

Na prvoj tribini ovogodišnjeg, 20. Culture Shock Festivala u raspravu će se upustiti gosti Eva Ratković, Gabriel Žagar, Luka Brlek i Martin Topljak uz moderatorsku palicu Ivana Ivanovića iz križevačke Udruge P.O.I.N.T. Dođite i sudjelujte, otvorimo Pandorinu kutiju zajedno ovom panel-diskusijom koja se održava u subotu u 18 sati, na krovnoj terasi Kozmološkog centra u Križevcima.

Ostanite s nama i nakon zanimljive tribine s mladima jer se Ivan Ivanović prebacuje u drugi mod i postaje DJ Huanito Džonson! U nastavku druženja od 21:30 sati puštat će sve što vole mladi, odnosno glazbu koju su mladi voljeli u alternativnim krugovima prošlih desetljeća. Ivanović je vlasnik obrta Heresy Design, game artist s višegodišnjim iskustvom u industriji računalnih igara i edukaciji.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno