Nogometaši ugošćuju Trnje, rukometaši u Karlovcu

Nogometaši Radnika Križevci ugostit će zagrebačko Trnje u 25. kolu SuperSport 2. lige. Križevčanima je pobjeda, takoreći, imperativ, nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu. Klupska “mobilizacija” je na najvišoj razini, zna se što pobjeda znači, a o nekakvom drugačijom ishodu se niti ne razmišlja. Kraljevi sjevera očekuju, naravno, brojnu potporu svojih simpatizera u subotu u 17 sati. Podrška je najvažnija u nakani da se zadrže izgledi u nadmetanju za prva dva mjesta na tablici.

Rukometaši KTC-a u subotu u 18 sati igraju u Karlovcu u pretposljednjem kolu Lige za ostanak u najvišem razredu hrvatskog rukometa. Sa Osijekom su odigrali dojmljivu utakmicu, a, ukoliko, ponove izvedbu i u Karlovcu, mogli bi pitanje ostanka riješiti prije posljednjeg kola.

Imamo šanse, ponovimo li izvedbu kao u utakmici s Osijekom, u kojoj su, doista, igrači “ginuli” jedan za drugog. Premijerligaški ostanak mogli bi riješiti u Karlovcu. Stanje na ljestvici je takvo da se nitko ne može opustiti, svima gori pod petama“, rekao je Dalibor Sokač, trener KTC-a uoči subotnje utakmice u Karlovcu.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno