Obavijest građanima – komunalna naknada

Grad Križevci ove je godine ažurirao neto površine koje zadužuje za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda. Obzirom da je zadnja izmjera bila prije više od 15 godina i da se stvarno stanje znatno promijenilo bilo je nužno napraviti novu izmjeru.
Važno je istaknuti da se cijena komunalne naknade po kvadratnom metru nije mijenjala već samo kvadratura kod objekata koji do sada nisu imali zaduženo pravo stanje. Naime, uvidom u sustav dosadašnje naplate i novih snimaka, ustanovljeno je da postoji izvjestan broj objekata, kako poslovnih, tako i onih privatnih, koji komunalnu naknadu do sada nisu plaćali sukladno stvarnom stanju na terenu te se moralo provesti usklađenje, što je sad i učinjeno. Pozivamo građane i poslovne subjekte, koji će dobiti drugačije obračune od dosadašnjih, da obrate pažnju na sve promjene, dogradnje i slične zahvate koje su vršili na svojim objektima.
Ako smatraju da imaju opravdan razlog za prigovor ili žele dodatno objašnjenje, mogu se javiti u Gradsku upravu na broj telefona 048 628 967 ili osobno u prizemlje zgrade Uprave, soba broj 2.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Tanja piše:

    ova gradska vlast je katastrofalna…..nadam se da je došlo vrijeme da joj kažem zbogom….

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno