Otvorene su prijave za Gostionsku pitalicu

Kvizaške ekipe ovaj tjedan imaju novu priliku pokazati svoje znanje u novom izdanju popularnog pub kviza Gostionska pitalica, u petak 19. travnja na dobro poznatoj lokaciji u klubu Latino. Na pobjedničkom postolju dosad se redalo i izmjenjivalo više ekipa (neki i više puta), no bez obzira na uvijek dobre nagrade, natjecatelji tvrde da im je od pobjede važnija kvalitetna igra i dobra zabava.

Na izazov od 102 pitanja prošli put su najbolje odgovorili dečki koji su se nazvali “Nikud nikam” i s 82 posto točnih odgovora zasluženo odnijeli pobjedu ispred Kvize identiteta i Alberta. Za srebro se razigravalo budući da su dvije ekpie imale jednak broj bodova, a uspješnija je bila Kviza identiteta čija je procjena visine Kilimanjara bila bliže onoj točnoj. Albert se morao zadovoljiti broncom.

Autor kviza Tomislav Tkalec već je pripremio pitanja za novi, jedanaesti po redu kviz, nedostaje mu samo broj ekipa koje će u petak testirati svoje znanje. Prijave su moguće na već uobičajene načine mailom ili putem društvenih mreža. Kao i svaki put dosad, najavio je teme koje će se naći u pitanjima pa natjecateljima preporuča da ponove suvremenije R&B izvođače i frajere klasičnog Hollywooda.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno