Drele pobjesnio tijekom nastupa, prozvao HDZ-ovca Đakića u publici pa otišao

DAVOR DRETAR DRELE prije nekoliko dana vodio je program proslave 70 godina jedne križevačke tvrtke, a na kraju je ljutito napustio pozornicu i to nakon što se s nje obratio HDZ-ovom saborskom zastupniku Josipu Đakiću koji se našao na proslavi.

Kako neslužbeno doznajemo, Drele je pri kraju programa stao za govornicu te ispričao kako, osim toga što je zabavljač, već 25 godina ima privatnu tvrtku zbog koje se svakodnevno bori s “tromim, sporim i potpuno nezainteresiranim državnim aparatom”.

Dodao je i da 25 godina hrani dvoje djece, suprugu i majku koja je udovica te naglasio da “nitko ne pita kako je malom čovjeku”. Nakon toga se osvrnuo na Josipa Đakića koji je bio među uzvanicima te mu prigovorio da cijelo vrijeme samo gleda u svoja dva mobitela.

Drele je nakon toga zahvalio te zamolio uzvanike da ga ispričaju jer mu “uz takve ljude nije do šale”. Zamolio je i tvrtku da njegov honorar uplati “u fond za žrtve saborskih zastupnika” te zatim napustio hotel. Navodno je i opsovao prije toga, a njegov potez popratio je pljesak.

Na događaj se osvrnuo i sam Drele na svom Facebooku.

“Mnogi se pitate što sam to sinoć izgovorio u Križevcima. Samo sam rekao ono što je svakome od poštenih, radišnih i iskrenih ljudi u Hrvatskoj već odavno jasno. A kada komičarima nije do smijeha…”, napisao je.(Index)

Vezano

Komentari su zatvoreni.