[FOTO] “Mali i veliki”

Dugoselski “bedem” nije “probijen” danas na travnjaku Gradskog stadiona. Gosti su pobijedili 1:0 pogotkom Josipa Marinića u 81. minuti. Branili su se, obranili i, naposljetku, jednim “ubodom” glave iznenadili Kraljeve sjevera. U 71. minuti isključen je Krunoslav Srbljinović koji se dao “isprovocirati” i nesportski je reagirao prema Slunjskom, a sudac Čalić iz Marčana pokazao mu je put u svlačionicu.

Križevčani su se mučili u nakani da razbiju obrambenu formaciju gostiju, a s igračem manje bilo im je još teže. Napadali su i dalje, ali, naravno, time i ostavljali puno prostora za protunapade suparnika kojima je, iskreno, itekako odgovaralo i sudačko “mjerilo”, poglavito u drugom poluvremenu. Nogometaši Radnika su, zanimljivo, s igračem manje zaigrali tečnije i brže, imali dvije dobre prigode, ali, jednostavno, dugoselski “zid” danas nije bilo moguće probiti. Allyson je ponovno bio raspoložen, ali ga suparnički igrači nisu nimalo štedjeli kada ga je trebalo zaustaviti na ovaj ili onaj način. U takvoj utakmici osjetilo se neigranje ozlijeđenog Myshenka koji, poput Allysona, ima taj potez koji stvara višak.

Nije alibi, ali treba znati da ovog proljeća ima dosta ozlijeđenih igrača, a neki i igraju pod ozljedom poput Mihaela Mladena i Gogića. Nije nebitno spomenuti da se, na neki način, nazire i tretman tzv. malih i velikih klubova, a ne bi nas iznenadilo da tako bude i u završnici prvenstva. Radnik nije zadržao prvo mjesto na ljestvici, Opatija mu bježi bod, a u sljedećem kolu naši gostuju u Ždralovima uz izravan televizijski prijenos na Sportskoj televiziji koja je i danas prenijela utakmicu iz Križevaca.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno