Počeli radovi u Markovićevoj, zatvorena Svetokriška

Od ovog tjedna za promet je zatvorena još jedna križevačka ulica, a drugom se promet odvija uz regulaciju semaforima. U ulici Franje Markovića se u sklopu projekta Razvoj vodnokomunalne infrastrukture Aglomeracije Križevci izvode radovi na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže i kućnih priključaka, odgovorile su na naš upit Vodne usluge, budući da o početku radova nisu informirale javnost pa su se stanari i građani pitali što se to u Markovićevoj radi i kad će biti gotovo. Naime, promet gornjim gradom dodatno je povećan otkad, već dvije godine, traju radovi u Zagorskoj ulici.

Predviđeno trajanje svih radova je do kraja kolovoza, a radovi uz regulaciju prometa semaforima su planirani do 30. travnja“, odgovorile su nam Vodne usluge.

Od srijede se ne može prolaziti Svetokriškom ulicom gdje traje rekonstrukcija odvodnje i vodoopskrbnog sustava. Promet je onuda zabranjen i obavezno je korištenje obilaznih pravaca prema privremenoj prometnoj signalizaciji. Ovi radovi nisu dio projekta aglomeracije. Prema najavi Županijske uprave za ceste, Svetokriška će biti zatvorena najkasnije do 26. travnja do 16 sati. Kao alternativne pravce preporučuju “ostale prometnice kroz Križevce” i mole sve sudionike u prometu da se pridržavaju privremene prometne regulacije.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno