Kino vikend uz Godzillu i Konga, crtić i triler

Večeras, u petak 29. ožujka u 20 sati u Kinu Križevci se prikazuje film  Godzilla x Kong: Novo carstvo u kojem se bore dva diva, zastrašujući Godzilla i svemoćni Kong. Ovaj spektakl jedan je od najvećih filmskih naslova 2024., a popularni titani će prvi put u povijesti morati postati saveznici i boriti se protiv zajedničkog neprijatelja koji prijeti čovječanstvu. Godzilla x Kong: Novo carstvo zaranja duboko u povijest Titana i njihovo porijeklo, istražujući tajne Otoka Lubanja, dok otkriva mitsku bitku koja je oblikovala ova izvanredna bića i zauvijek ih povezala s ljudima.

U subotu u 17 sati prikazuje se animirani film Noina arka. Riječ je o zabavnoj i originalnoj verziji jedne od najpoznatijih priča svih vremena, s ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova. Film prati dva miša, karizmatičnog pjesnika s groznom tremom na pozornici, te talentiranog i šarmantnog gitarista. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smiju ući na Noinu arku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmiješila, Vini i Tito uspijevaju neprimjetno ući na Arku i zajedno spriječiti sukob između mesoždera i biljojeda. U isto vrijeme, životinje izvode niz klasičnih pjesama inspiriranih pjesnikom Viníciusom de Moraesom. Mogu li ovi talentirani skriveni putnici glazbom razbiti napetost, pomoći zatvorenim stvorenjima i preživjeti zajedno 40 dana i 40 noći?

U subotu u 20 sati prikazuje se film Majčinski instinkt. S oskarovkama Jessicom Chastain i Anne Hathaway u glavnim ulogama, Majčinski instinkt je uznemirujući psihološki triler o dvije najbolje prijateljice i susjede, Alice i Céline, čiji su savršeni životi u predgrađu 60-ih uništeni tragičnom nesrećom. Film je nastao prema istoimenom bestseler romanu Barbare Abel. Alice i Celine žive tradicionalnim načinom života s uspješnim muževima i sinovima iste dobi. Savršen životni sklad iznenada je narušen nakon tragične nesreće djeteta. Pratimo Alice i Céline dok njihove obiteljske veze postupno potkopavaju krivnju i paranoju, te se razvijaju sumnje koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno