KPC poziva mlade poduzetnike na besplatnu radionicu

Križevački poduzetnički centar organizira online informativnu radionicu na temu “Erasmus za mlade poduzetnike” na koju se besplatno mogu prijaviti svi zainteresirani. Radionica će se održati u srijedu, 27. ožujka u 10 sati putem platforme Microsoft Teams i trajat će 45 minuta.

Namijenjena je predstavnicima privatnog sektora i cilj joj je pružiti informacije o Erasmus programu za mlade poduzetnike koji predstavlja inovativnu platformu za međunarodnu razmjenu iskustava i znanja između iskusnih poduzetnika i poduzetnika početnika koji su u fazi pokretanja ili su već započeli s vlastitim poslovanjem. Prekogranični program razmjene pruža priliku mladima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u zemljama na europskom teritoriju, a iskusnim poduzetnicima omogućuje da na nekoliko mjeseci dobiju motiviranog mladog poduzetnika koji mu može dati nove ideje, odnosno dodatna znanja u poslu.

Svoje sudjelovanje na online informativnoj radionici možete potvrditi najkasnije do utorka 26. ožujka do 15 sati putem sljedeće poveznice.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno