Svi u gostima

Križevački nogometaši, košarkaši i rukometaši u subotu gostuju u nastavku prvenstvene borbe za bodove. Kraljevi sjevera ogledat će se na stadionu Veli Jože s tamošnjim Jadranom. Križevčani su na čelu, Porečani na začelju ljestvice SuperSport 2. lige. No, nitko se ne zavarava da ih čeka lagana zadaća nakon poticajne domaće pobjede nad Bjelovarom. Utakmica Jadran-Radnik Križevci počinje u 15 sati.

Košarkaši Radnika neće morati daleko putovati do bjelovarskog susjedstva i odmjeravanja snage s Vedijem u pretposljednjem kolu prvenstva 2. lige Sjever. Radnik je drugi na ljestvici s istim učinkom kao i vodeći Podravac, ali slabijim međusobnim omjerom. Virovci gostuju u Virovitici. Utakmica Vedi-Radnik počinje u 17:45.

Rukometaši KTC-a u 3. kolu Lige za ostanak u Paket24 Premijer ligi gostuju u Osijeku, a utakmicu najavljuje Darko Mršić. “Čeka nas sigurno teška utakmica u Osijeku. Osijek je jedna dobra i čvrsta ekipa koju krasi odlična tranzicija i tu moramo biti oprezni. Povratak u obranu je jedna od ključnih stvari. Doveli su par pojačanja u zimskom prijelaznom roku tako da imaju širinu. Mi smo se dobro pripremili i dogovorili što trebamo raditi tako da se nadamo pozitivnom ishodu“, rekao je Mršić. KTC je dosad osvojio 13, Osijek 12 bodova. Utakmica Osijek-KTC počinje u 18 sati.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno