Mario Rajn na Nemčićevom trgu otvorio ured budućeg gradonačelnika

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Križevaca Mario Rajn jutros je na adresi Trg Antuna Nemčića 8 u Križevcima otvorio ured budućeg gradonačelnika. U prostoru bivšeg “Šimeckog”, na visokofrekventnoj lokaciji u središtu grada, Rajn s građanskom inicijativom “Volim Križevce” želi svakodnevno i izravno komunicirati s građankama i građanima, koje poziva na suradnju i akciju u zajedničkom stvaranju boljih Križevaca.

– Ured je otvoren svima za sugestije i raspravu o prioritetnim problemima grada. Svatko je dobrodošao ući i razgovarati, dati prijedloge i ponuditi suradnju. Postavit ćemo kartu grada i prigradskih naselja i slikovito pratiti odaziv Križevčanki i Križevčana, istaknuo je Rajn, napomenuvši da će, uz najavljene termine utorkom od 17 do 19 sati i petkom od 10 do 12 sati, ured biti otvoren za svakoga tko se najavi e-poštom na info@mariorajn.hr ili uživo.

– Budući da je sadašnji gradonačelnik javno izjavio kako je ispunio sve svoje snove na mjestu gradonačelnika i da se neće više kandidirati, došlo je vrijeme da se građanima prestane vladati i počne im se služiti. Želimo biti bliski i neotuđeni od sugrađanki i sugrađana, zato smo i odabrali najbliže mjesto središtu grada, objasnio je Rajn, koji je s volonterima inicijative “Volim Križevce” prigodom fašničke subote Križevčanima dijelio krafne.

Istovremeno su na adresi www.mariorajn.hr pokrenute nove internetske stranice ovog nestranačkog i nezavisnog kandidata koji je, uz SDP-ovog Ivana Majdaka, za sada jedini najavio kandidaturu za predstojeće lokalne izbore, dok je bivši HSS-ovac i aktualni dogradonačelnik Tomislav Katanović objavio da se neće kandidirati. Uz Rajnovu biografiju, objavljena i vizija Križevaca 2020. godine:

– Križevci će biti grad sretnih ljudi koji njeguje civilizacijske vrijednosti liberalnih demokracija, a otvorenost i tolerantnost društva zorno pokazuje kroz sve projekte i inicijative usmjerene boljitku života u križevačkom kraju.

– Održivi ruralni razvoj samo je jedan segment kojem ćemo dati prioritet u našem programu za boljitak križevačkog kraja. Želimo razvijene Križevce i okolna sela iz kojih mladi neće morati odlaziti trbuhom za kruhom diljem Europe i svijeta, već će imati sustavnu podršku u izgradnji kvalitetnog života, rješavanju stambenih pitanja, zasnivanju obitelji i uopće realizaciji svih životnih potreba stanovnika križevačkog kraja, od različitih dobnih do svih ranjivih skupina, stoji dalje u Rajnovoj viziji razvoja Križevaca.

– Smatram da je krajnje vrijeme za istinske promjene! Inicijativa građana koju okupljam to doista i nudi. Želimo biti produžena ruka svih koji žele dobrobit Križevcima i Kalničkom Prigorju, jer vjerujemo da Križevci mogu bolje! Ovaj grad ima potencijal koji samo treba probuditi, zaključio je Rajn i pozvao sugrađanke i sugrađane na komunikaciju i suradnju.

Vezano
1 komentar
  1. izbori piše:

    ja sam mislio da su i oni dio fašničke kolone

Komentari su zatvoreni.