Tomislavova je već trebala biti gotova

Još od jeseni traje rekonstrukcija dijela državne ceste oznake DC22, u Ulici kralja Tomislava u dužini oko 800 metara od Plodina prema gradu, a radovi u toj ulici traju i dulje. Planirana je izgradnja nove tri metra široke pješačko-biciklističke staze uz istočnu stranu prometnice, uređenje raskrižja između dva trgovačka centra, Supernove i Eurospina gdje je predviđen još jedan rotor, postavljanje nove LED rasvjete i ugradnja dodatnih rasvjetnih stupova. Najavljivano je da će 1.3 milijuna eura vrijedna obnova Tomislavove završiti u drugoj polovici prosinca, no niti asfaltirane ceste niti rotora pa ni biciklističke staze i nogostupa još uvijek nema sad već dva mjeseca kasnije, sredinom veljače.

Predmetni radovi rekonstrukcije dijela državne ceste oznake DC22, dionica 002, od km 0+750 do km 1+550, dužine 0,8 km (Ulica kralja Tomislava) u Križevcima privremeno su bili obustavljeni zbog zimskih uvjeta. Izvođenje radova je nastavljeno 29. siječnja, sukladno vremenskim uvjetima“, uvjeravaju nas Hrvatske ceste, ali ne odgovaraju kad se planira završetak radova i asfaliranje ceste i pločnika te izgradnja rotora, koja još nije ni počela.

Stanari Tomislavove, ali i svi koji onuda prolaze prema brzoj cesti, željezničkom kolodvoru i okolnim ulicama, već su na rubu strpljenja jer se ondje radi još od pretprošle godine. Postavljala se vodovodna i kanalizacijska mreža, plinske instalacije, oborinska odvodnja, no cesta i nogostup još uvijek nisu asfaltirani, rotora nema kao ni biciklističke staze s istočne strane prometnice. Prema trenutačnom intenzitetu radova, broju radnika i strojeva u ulici – ne čini se da je završetak pri kraju.

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Nitro Biber piše:

    Ma da?!Kasni se,jel?Nikome ništa,kao i obično….Teški autohtoni debilizam,budeju to auti “nabili” kroz 2,3 meseca pa bume asfalterali.Kaj?Neznalice,nesposobni i nekompetentni vladaju di se god okreneš,rade štetu i gubitke i nikome ništa….s početka.

    1. Bubamara piše:

      Katastrofa živa …sve su razrovali a nigde pomaka …kao da je kroz cjeli grad i naselja uragan prošao …

Komentari su zatvoreni.