Čarobni Wonka stigao u križevačko kino

Danas popodne, u subotu 9. prosinca, u Kinu Križevci se od 17 sati prikazuje crtić Patke selice. Film prati obitelj pataka koje se nalaze na svom godišnjem zimskom putovanju na jug, ali im se planovi poremete kada se izgube u New Yorku. U ovoj toploj priči bogatoj humorom i vizualnim efektima pratimo obitelj Mallards, obitelj pataka koja je zapela u kolotečinu. Dok je tata Mack sretan sa sigurnošću jezera u Novoj Engleskoj, mama Pam je nemirna. Uz malo nagovaranja Mack i Pam ipak odluče krenuti na put prema jugu preko zime sa svojom djecom Daxom i Gwen. Njihov cilj je tropski raj Jamajke, ali im se planovi poremete kada naiđu na neočekivane prepreke.

U večernjem terminu od 20 sati prikazuje se akcijski film Tiha noć. Ova napeta akcija legendarnog redatelja Johna Wooa i producenta filma John Wick donosi spektakularne akcijske scene, obećavajući nevjerojatnu napetost i uzbuđenje koje će vas držati prikovane za velika platna. Ožalošćeni otac izvršava svoju dugo očekivanu osvetu protiv nemilosrdne bande koja mu je sina ubila na Badnjak.

U nedjelju u 17 sati Kino Križevci prikazuje sinkroniziranu obiteljsku komediju Wonka. Od Paula Kinga, redatelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mješavina magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano s puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju snom. Temeljeno na izvanrednom liku iz priče “Charlie i tvornica čokolade”, dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, “Wonka” priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.