[FOTO] KTC pobijedio Dubravu 26:21 uz odličnu igru


Mogu požaliti svi ljubitelji sporta, napose rukometa, koji večeras nisu bili u križevačkom sportskom domu i uživali u izvedbi KTC-a i velikoj pobjedi nad Dubravom. Oni najvatreniji su došli, nije ih spriječila snježna nepogoda, a igrači trenera Sokača odužili su im se, za njihovu vjernost, na najljepši mogući način. Borbenost je uvijek krasila KTC-a, a večeras su zaslužili i najvišu ocjenu za umjetnički dojam. Grga (Grgić) je ponovno bio fenomenalan i noćas će ga sanjati igrači Dubrave. Zaključao je svoja vrata, Jurakić je s krila „bušio“ mrežu gostiju, šut 8/9, a Ezgetine „pirueta“ za priča za rukometne knjige. KTC je večeras osvojio iznimno značajne bodove koje će prenijeti u Ligu za ostanak, a uzvratio je Dubravi za poraz u prvom dijelu prvenstva. U Paket24 Premijer ligi sve je jasno nakon 12. kola, Našičani, Vinkovčani i Porečani će u Ligu za prvaka, a ostali u Ligu za ostanak. KTC u sljedećem kolu gostuje u Vinkovcima u utakmici koja ništa ne znači nijednoj momčadi, a 16. prosinca u dvorani Križevačkog poduzetničko centra dočekuje Metkovce.

SD OŠ Ljudevita Modeca. Gledatelja: 100. Suci: Brodić i Hodžić (oba Zagreb). Delegat: Modesto (Kanfanar)
KTC: Marković 1, Vinković 2 (1), Ćurić 3, Ostarčević, Harča, Dujmović 3, Perajica, Jurakić 8, Grgić (14 + 1), Mirosavljević, Maričić 2, Olić (3), Ezgeta 6, Tandara 1, Mršić. TRENER: Dalibor Sokač.
DUBRAVA: Matov, Barbić 4, Delić, Zovak 2, Tkalec 3, Markoci Petreković, Molc 1, Preglej, Komljenović 4, Tomšić 6 (3), Sladoljev (5 + 1), Bjeliš, Botić, Obradović, Vujović, Knežić 1. TRENER: Krešo Ivanković.
SEDMERCI: KTC 2 (1), Dubrava 4 (3). ISKLJUČENJA: KTC 8 minuta (Ostarčević 2 + 2, Ezgeta, Harča), Dubrava 2 minute (Molc).
IGRAČ UTAKMICE: Dubravko Grgić

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.