Pijan sletio u jarak kod Guščerovca

stop policijaU protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Jučer, 31. srpnja, oko 22 sata između Gornjih Vina i Guščerovca zbog neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika u putni jarak. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,98 promila.

Iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke podsjećaju da je alkohol je jedan od najčešćih uzročnika stradavanja u prometu te vozače pozivaju da nakon konzumacije alkoholnih pića ne sudjeluju u prometu. Policija će spram vozača pod utjecajem alkohola poduzimati sve raspoložive zakonske mjere.

Upravljanjem vozilima u prometu na cesti pod utjecajem alkohola se eksponencijalno povećava rizik događanja prometnih nesreća. Tako kod koncentracije alkohola 0,50 promila postoji dva puta veća mogućnost za događanje prometne nesreće, a kod koncentracije od 1,20 promila postoji 35 puta veća mogućnost događanja prometne nesreće.

Požar na građevini

Jučer, 31. srpnja, oko 18.30 sati u  Vujićma Vojakovačkim zbog zapaljenja rublja koje se sušilo na užetu metalne table peći na kruta goriva požar se proširio na kauč, kuhinjske elemente te na glazbenu liniju i televizor koji su izgorjeli. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Na mjesto događaja su izašli vatrogasci JVP Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.