[FOTO] Još jedna pobjeda križevačkih nogometaša – Plava devetka Mladen, Mihael Mladen

Nogometaši Radnika Križevci, unatoč svim problemima zbog stanja terena na Gradskom stadionu, uspijevaju prebroditi sve teškoće i nastavljati s odličnim postignućima u SuperSport 2. nogometnoj ligi. U Koprivnici su danas pobijedili vrlo dobru momčad Grobničana 2:1 (1:1) pogocima Mihaela Mladena u 14. minuti i Matea Dunića u 58., a i kod drugog pogotka plava je devetka (M.M.) bila u glavnoj ulozi i “zakuhao” je zgodu pred vratima Grobničana koju je, naposljetku, završio Dunić. Čestitke igračima i stručnom stožeru na današnjoj pobjedi i rezultatima u prvenstvu, a iskreno se nadamo da će se travnjak Gradskog stadiona što prije sanirati jer bi “odugovlačenje” stvorilo iznimno visoke troškove, a ne treba se zaboraviti niti na nogometni pomladak jer bez odgovarajućih, ljudskih uvjeta, nema niti nogometnog razvoja.

Poredak na ljestvici: 1. Radnik Križevci 27 2. Mladost Ždralovi 26 3. Jadran Luka Ploče 23 (utakmica manje) 4. Marsonia 23 5. Opatija 21 (utakmica manje) 6. Karlovac 1919 21 bod

Rezultati današnjih utakmica: Kustošija-Dugo Selo 4:0, Belišće-Jadran Poreč 1:1, Marsonia-Karlovac 1919 2:1, Mladost Ždralovi-Krk 2:0, Trnje-Jadran Luka Ploče 1:1. Sutra igraju Opatija-Bjelovar. Križevčani u sljedećem kolu gostuju u Hrvacama, a u posljednjem kolu polusezone domaćini su Karlovčanima, najvjerojatnije ponovno u Koprivnici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.