Četvrto izdanje pub inkVIZicije šampionsko za ‘Šamp’

Pobjednik četvrtog po redu, jučer održanog pubkviza inKVIZicija, ekipa je “Šamp” (Anica Čupen, Matija Čupen, Krunoslav Stijepan Šimunec i Gordan Pavlinušić), koja je za 2 boda bila bolja od ekipe “Zlatne godine” (Silva Petrović, Davor Petrović, Tea Knapić, Filip Wolf), dok je pobjednička ekipa 3. pub inKVIZicije, “Nesretna motorka” (Jurica Petričić, Nikola Strabić, Mihael Nemčić, Tomislav Zorko) zauzela treće mjesto.
U odgovaranju na 54 pitanja podijeljenih u 5 rubrika (“Crveno, što volim crveno”, “K(r)atice za sve”, “Kula babilonska”, “Jedanaesterac” i “Nacionalne himne”) sudjelovalo je 7 ekipa, među kojima su i ekipe koje su sudjelovale na svim dosadašnjim kvizaškim natjecanjima ovoga tipa održanima u Križevcima.
Neki od natjecatelja imaju i iskustvo sudjelovanja u televizijskim kviz-formatima, no redovno dolaze iskušati svoje znanje i u sklopu pub inKVIZicije, pripremajući se tako i za buduće televizijske kvizove.
Produkciju i jučerašnjeg kviza upriličenog u križevačkom Klubu kulture potpisuju članovi udruge P.O.I.N.T., uz domaćinstvo i logističku potporu udruge K.V.A.R.K.. Nagrade prvim trima ekipama osigurali su sponzori Pekara Mlinček Križevci i Art Rock Caffe Križevci.

Poredak ekipa:

1. “Šamp” 44 boda (od mogućih 69 bodova)
2. “Zlatne godine” 42/69
3. “Nesretna motorka” 37/69
4. “Cris Team” 32/69
5. “Kumovi” 30/69
6. “Ja sam Tomislav Tomić” 28/69
7. “Ergela” 27/69

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.