Đurologija stiže u Križevce, u par dana otišlo preko 50% kapaciteta dvorane

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 470 puta i vidjelo ju je preko 300.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku. Uskoro nam stiže i u Križevce, gdje će 17. prosinca, s početkom u 20 sati, nastupiti u Velikoj dvorani Hrvatskog doma.
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

Direktan link za kupovinu online ulaznica:
https://www.entrio.hr/event/djurologija-krizevci-15203

Fizičke ulaznice mogu se kupiti na ovlaštenim Entrio prodajnim mjestima: MBE Križevci. Mail Boxes Etc., Ulica bana Josipa Jelačića 1

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.