Dva crtića i novi krimić Martina Scorsesea

Danas, u subotu 21. listopada, u Kinu Križevci se od 17 sati prikazuje crtani film Nestašna zubić vila. Violetta, drska i znatiželjna vila, završi zarobljena u ljudskom svijetu. Jedini način da se na vrijeme vrati kući je da se udruži s dvanaestogodišnjom djevojčicom po imenu Maja. Započinje uzbudljiva avantura. 10-godišnja Maja je bijesna. Umjesto da šeta šumom u bakinoj kući, sad mora živjeti u gradu, boriti se sa svoja dva dosadna polubrata i glumiti dobru djevojku za maminog novog dečka. Ne može vjerovati svojim očima kad joj se jednog jutra nespretna, smiješna, mala vila vrti oko glave tražeći mliječni zub koji bi trebala vratiti u vilinski svijet. Zove se Violetta i po prvi put u ljudskom svijetu beznadno pada na čokoladu i bilo što slatko, ubrzo zaboravljajući na svoju misiju i nasukavši se u Majinoj kući. Ljupka vila izaziva kaos kamo god stigne, bacajući pogrešne čini, pretvarajući sve u bukete cvijeća. Uz Violettine magične moći koje svakim danom slabe, Maja i Violetta postižu dogovor: u zamjenu za pomoć da se vrati u vilinski svijet, Violetta će magično prizvati Maju natrag u bakinu kuću. Ali sve pođe po zlu i samo Majina polubraća sada mogu pomoći. Za koje se ipak na kraju pokazalo da i nisu tako loši.

U večernjem terminu od 20 sati prikazuje se kriminalistička drama Martina Scorsese Ubojice cvjetnog mjeseca. Film je snimljen po istoimenom bestseleru Davida Granna, prati seriju ubojstava unutar naroda Osage u Oklahomi 1920-ih godina. Na prijelazu 20. stoljeća Osage su postali najbogatiji narod na svijetu nakon što je na njihovom teritoriju pronađena nafta. Bogatstvo ovih američkih domorodaca odmah je privuklo bijele uljeze, koji su manipulirali, iznuđivali i ukrali što više novca su mogli od Osagea prije nego što su pribjegli ubojstvu. Temeljen na istinitoj priči i ispričan kroz romansu Ernesta Burkharta i Mollie Kyle, film je krimi-saga u kojoj se prava ljubav suočava s neizrecivom izdajom.

Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se u najvećoj pustolovini dosad. U nedjelju 22. listopada u 17 sati na programu Kina Križevci je novi crtić Psići u ophodnji: Moćni film u kojem čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovci koji im želi preoteti novostečene moći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.