[FOTO] Uvjerljiva pobjeda Vinkovčana u Križevcima

Vinkovčani su večeras pred televizijskim kamerama Sportske televizije nadigrali Križevčane u 6. kolu Paket24 Premijer lige (Lige B) i zasluženo su uvjerljivo slavili 25:17. Tek stotinjak gledatelja u križevačkom sportskom domu, malo, premalo s obzirom na elitni razred hrvatskog rukometa. Najglasniji su bili oni najmlađi iz škole rukometa, ali za neke veće rezultatske dosege nasušno je potrebna snažnija podrška s tribina.

KTC je odigrao dobro u obrani u prvom poluvremenu, ali Bjelin Spačva odlično tijekom cijelog susreta, a iznimno je raspoložen bio njihov vratar Kolar s 11 obrana. Naš čuvar mreže, iskusni Dubravko Grgić bio je vrlo dobar s 9 obrana, ali je uzrok poraza, uz naravno izvedbu Vinkovčana, brzopletost i nestrpljivost u napadačkim akcijama. Gosti su na poluvremenu imali pogodak prednosti 10:11, a da Ćurić nije požurio s udarcem prema njihovom golu, vjerojatno bi se u drugih trideset minuta ušlo „od nule“. Tračak nade pojavio se u 47. minuti kada je Marković postigao pogodak za 16:18 i možebitnu neizvjesnost u završnici, ali se to, nažalost, nije dogodilo.

Kolar je svojim obranama omogućio suigračima lagane pogotke u protunapadu i visoku pobjedu u Križevcima koja Vinkovčane „gura“ među momčadi koje bi mogle igrati Ligu za prvaka. KTC u sljedećem kolu gostuje u Metkoviću, a zatim dočekuje našički Nexe.

KTC: Marković 4, Vinković, Ćurić 2, Ostarčević, Harča, Dujmović, Perajica 1 (1), Jurakić, Grgić (9 obrana), Mirosavljević 4, Maričić 2, Olić, Ezgeta 2, Tandara 1 Celovec, Mršić 1. TRENER: Dalibor Sokač.

BJELIN SPAČVA: Maroš, Greganić 8 (2), Nađ 2, Božičević 2, Kolar (11 obrana), Lasić 1, Mažurana 5, Pekić 1, Kuže 3, Mandić, Jakirčević, Hideg 1, Stojanović, Marić 2. TRENER: Josip Mečić. SEDMERCI: KTC 3 (1), Bjelin Spačva 2 (2). ISKLJUČENJA: KTC 6 minuta (Marković, Ostarčević, Ezgeta), Bjelin Spačva 6 minuta (Nađ, Mažuran, Kuže).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.