U subotu svi putevi vode na Kalnik Trail

Skoro 300 natjecatelja, među kojima ima ozbiljnih trkača, rekreativaca i roditelja s djecom, sudjelovat će u subotu 7. listopada na jubilarnom petom Kalnik Trailu, aktivnosti koja uključuje sport i zabavu na čistom kalničkom zraku, a organizira je Udruga kineziologa Križevci. Puni startni paketi u kojima je majica s natpisom “Trail je terapija” već su rasprodani, a prijave koje uključuju startni broj i obrok, tzv. paket trči/jedi/pij, otvorene su do petka 6. listopada na stranici stotinka.hr.

I ove godine u ponudi su tri staze – Bor, Greda i Špica, različite po duljini i broju zahtjevnih uzbrdica. Najviše prijavljenih je za kratku stazu Bor, dugu 6.3 km, te za Gredu dugu 14.7 km sa 600 metara uspona, dok je se četrdesetak natjecatelja izabralo stazu Špica dugu 25.4 km s 1200 metara uspona. Kao i prijašnjih godina, na kratkoj stazi će se trčati i kategorija Canicross u kojoj trče i psi uz svoje vlasnike.

Sve dionice, posebno skretanja i križanja, već su označene kako trkači ne bi skrenuli sa staze, a spremne su i okrijepe uz stazu, kao i finišerske medalje i nagrade za najbrže trkačice i trkače.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.