Županov kolegij s gradonačelnicima jutros bez Rajna

Na kolegiju koji je jutros župan Darko Koren odradio s gradonačelnicima i općinskim načelnicima u Županijskoj upravi u Koprivnici, nije sudjelovao i križevački gradonačelnik Mario Rajn. Iz kojeg razloga nije bio na kolegiju s kolegama gradonačelnicima i načelnicima iz naše županije te hoće li večeras prisustvovati sjednici Gradskoga vijeća, pitali smo njegov ured, no odgovor još nije stigao.

Grad Križevce na kolegiju je predstavljala pročelnica Upravnog odjela za pravne i opće poslove Sandra Vuketić, a uz predstavnike drugih jedinica lokalne samouprave, na sjednici su bili zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Damir Felak, državna tajnica Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Sanja Bošnjak sa suradnicom, pročelnici županijskih upravnih tijela te ravnatelji županijskih ustanova.
Važno je da se svi okupimo i čujemo s kakvim se izazovima susrećemo, odnosno pokušamo riješiti probleme jer što god da se dobro napravi u nekoj od općina ili gradova, dobro je i za Županiju te moramo biti jedinstveni u našim naporima za boljitak života građana“, poručio je župan. Razgovaralo se o imovinskom-pravnim odnosima s državom, natječajima za EU projekte, izmjeni prostornih planova i donošenju Plana upravljanja Regionalnim parkom Mura-Drava.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.