Dva crtića i hororac

Kino Križevci danas, u subotu, u 17 sati prikazuje se animirani film Elementi. Nova maštovita animacija studija Disney i Pixar koja govori o različitostima i njihovoj privlačnosti. Radnja filma smještena je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju. Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra puno važnije od onoga što je izvana.

U večernjem terminu u 20 sati na programu je horor Časna II. Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, Časna se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. mjesto radnje Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. Časna II nastavlja priču gdje je prvi film stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran.

Najpoznatije kornjače na svijetu, pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzimaju pravdu u svoje ruke i upuštaju se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca. U nedjelju od 17 sati prikazuje se novi nastavak Nindža kornjače: Makljaža s mutantima. Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.