Otvoren je natječaj za gradske stipendije za studente deficitarnih zanimanja

Grad Križevci, Povjerenstvo za stipendiranje studenata s područja grada Križevaca, raspisao je danas Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja grada koji se obrazuju za deficitarna zanimanja. Ranije ovaj tjedan objavljen je popis deficitarnih zanimanja za Križevce u akademskoj godini 2023./24. i na njemu su inženjeri građevine, elektrotehnike, energetske učinkovitosti i strojarstva, informatičari, medicinske sestre, magistri farmacije, liječnici, stomatolozi, logopedi, nastavnici fizike i matematike, odgajatelji. 

Na natječaju mogu sudjelovati redovni studenti s prebivalištem na području Križevaca koji ne koriste druge stipendije ili studentske kredite te nemaju nepodmirenih obveza prema gradskom proračunu. Popis potrebne dokumentacije i prijavni obrasci nalaze se na stranici Grada, a rok za prijavu na natječaj je 18. listopada. Prijave se mogu dostaviti poštom ili osobno u urudžbenom uredu gradske uprave u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkoga 12, te elektroničkim putem učitavanjem svih potrebnih dokumenata u prijavni obrazac.

Rezultate natječaja i listu reda prvenstva Povjerenstvo će objaviti na mrežnoj stranici Grada u roku od 30 trideset dana od dana završetka Javnog natječaja. Stipendije u iznosu od 200 eura isplaćivat će se u dvanaest mjesečnih rata u razdoblju od 1. listopada 2023. godine do 30. rujna 2024. godine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.