Nogometaši sutra na Kantridi, rukometaši u subotu u križevačkom sportskom domu

Nogometaši Radnika Križevci sutra igraju na riječkoj Kantridi u 16:30 s Opatijom u 5. kolu SuperSport 2. lige. Opatijci su treći na ljestvici s 8, Križevčani peti sa 7 bodova. Rukometaši KTC-a u subotu u 18:30 u križevačkom sportskom domu igraju s Rudarom iz samoborskih Ruda u 2. kolu Paket24 Premijer lige (Liga B). Obje su momčadi izgubile u 1. kolu, Križevčani, očekivano, u Našicama, Rudar u Metkoviću. Bodovi na domaćem parketu su prijeko potrebni, a podrška s tribina itekako poticajna.

Toga su svjesni u našem klubu. Utakmicu najavljuju trener Sokač i igrač Ezgeta.
Kao što sam prije Našica naglasio, nama prvenstvo počinje s 2. kolom i utakmicom s Rudarom. Doma moramo pobjeđivati, ako mislimo ostvariti bolji rezultat u odnosu na prošlu natjecateljsku sezonu. Nadamo se i snažnoj potpori s tribina, a u postavi je ponovno, nakon osam mjeseci, i Nikola Mirosavljević“, rekao je Dalibor Sokač.

Razmišljanja Ezgete uoči subotnjeg ogleda s Rudarom:
Nakon očekivanog poraza od Nexea u Našicama čeka nas prva utakmica doma ove sezone sa Rudarom iz Ruda. Radi se o ekipi koja, također, nakon poraza u prvom kolu traži bodove. Čeka nas borbena utakmica u kojoj će svaka ‘lopta’ biti bitna. Iskreno se nadam da ćemo uz pomoć naše publike doći do pobjede i bodova. Ovom prilikom bih htio pozvati navijače da dođu u dvoranu i budu naš ‘igrač više’ i da zajedno započnemo još jednu sezonu Premijer lige u Križevcima.”

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.