Grad nudi tjedan dana besplatnog bicikliranja

Korisnici javnih bicikala Nextbike u Križevcima se mogu besplatno voziti 200 minuta u razdoblju od subote 16. do petka 22. rujna, objavljeno je na stranici Križevačkog poduzetničkog centra. Besplatne minute građani mogu iskoristiti uz promotivni kod ETM2023KZ koji se unosi u Nextbike aplikaciji pod → Izbornik → Dodaj promo kod. Pogodnost se može koristiti dok se besplatne minute ne potroše, a vrijedi samo za uslugu na području grada Križevaca.

U obavijesti je navedeno da slugu osigurava Grad Križevci u sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, kampanje Europske komisije kojoj je ciljem unaprjeđivanje kvalitete života građana u urbanim sredinama promovirajući alternativna i inovativna rješenja urbanog transporta.

Ove godine u kampanju se uključio i Grad Križevci s obzirom na to da je ove godine uveden sustav javnih bicikala za građane. Promotivna akcija je osigurana u suradnji s Nextbike operaterom, s ciljem dodatne promotivne akcije sustava javnih bicikala za građane te Grad Križevci nije imao dodatnih troškova za navedenu promotivnu uslugu. Vjerujemo da će ova akcija biti još jedan dodatni poticaj građanima za isprobavanje nove usluge urbane mobilnosti u našem gradu“, poručila je direktorica KPC-a Jelena Velić odgovarajući na naše pitanje tko plaća Nextbiku korištenje javnih bicikala u tom periodu i koliko.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.