Policija objavila detalje nesreće u kojoj su poginula tri mladića

Tri osobe su poginule u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer na državnoj cesti DC-22 između Svetog Petra Orehovca i Guščerovca, javlja Policijska uprava koprivničko-križevačka. Kod skretanja za mjesto Međa, osobni automobil Audi A3 križevačkih registarskih oznaka oko 22:15 sati sletio je i udario u ogradu mosta preko kanala. U nesreći su smrtno stradala trojica muškaraca, a jutros se o tragediji oglasila policija.

Zbog neprilagođene brzine kretanja osobni automobil križevačke registarske oznake sletio je van kolnika u odvodni kanal te udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi. Tom prilikom došlo je do ispadanja iz vozila tri muške osobe starosti 29, 26 i 22 godine, koje su na mjestu događaja smrtno stradale. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje“, navodi policija.

Zbog obavljanja očevida, promet na državnoj cesti broj 22 bio je zatvoren do 4:30. Tijela smrtno stradalih su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, a policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.