[FOTO] Porečki brodolom u Križevcima

Križevački nogometaši ostvarili su danas na Gradskom stadionu visoku i iznimno poticajnu pobjedu u 2. kolu SuperSport 2. lige nad Jadranom Poreč 5:0 (3:0). Dva pogotka postigao je Tomislav Turčin 21. i 37. minuti, a strijelci su još bili Mateo Dunić u 34., Mihael Mačković u 57. i Kristijan Katalenac u 73. minuti. Odlična izvedba Vodanovićeve momčadi pred nekoliko stotina gledatelja. U 60. minuti opravdano je sudac Hirš iz Varaždina pokazao izravni crveni karton igraču Jadrana Mati Ivetiću zbog grubog prekršaja nad suparničkim igračem. Toga u nogometnim pravilima nema, ali za takav prekršaj trebalo bi se kažnjavati i s dva crvena kartona.

Igralo se po nesnosnoj žegi, + 35 Celzijevaca u hladu, vjerojatno desetak više na terenu. Rekli bismo, kao u Kataru, ali ondje su klimatizirani stadioni. Nije baš najpametnija odluka da se službene utakmice igraju po takvim vremenskim uvjetima. Sve je dobro, dok se nešto ne dogodi, a tada je prekasno i svi su onda pametni. Radnik Križevci u sljedećem kolu gostuje kod Kustošije, a u srijedu u Biogradu na Moru igra pretkolo Kupa.

Uoči utakmice, gledatelji su velikim pljeskom pozdravili. i malonogometnu momčad M. Livada, osvajače međunarodnog Coca-Cola kupa u malom nogometu. Većina igrača su, naime, članovi NK Radnik Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.