Otvorene su prijave za radionice na Faro Art Festivalu

Udruga za ekonomiju zajedništva i Pokret Fokolara pripremaju već tradicionalni 5. Faro Art Festival koji će se održavati od 1. do 3. rujna u Križevcima u Centru Mariapoli Faro. Riječ je o međugeneracijskom, međunarodnom i interaktivnom festivalu koji će opet ponuditi otvorene umjetničko-kreativne radionice za sve posjetitelje. Organizatori ističu ponos što će ove jubilarne godine voditelji radionica biti i priznati umjetnici poput nagrađivane filmske producentice Tihe K. Gudac i dobitnik Nagrade hrvatskog glumišta za najbolju mušku ulogu u predstavama za djecu i mlade Andro Damiš.
Polaznici se mogu upisati na četiri radionice i to: gluma (voditelj glumac Andro Damiš), režija (voditeljica filmska producentica Tiha K. Gudac), crtanje (voditelj student učiteljskog fakulteta i likovne kulture Damjan Ivanko) i fotografija (voditelj Dragan Francuz, predsjednik Foto kluba Valpovo).

Radionice su besplatne i najavljene su za subotu i nedjelju u jutarnjim terminima uz obaveznu prijavu ovdje: https://bit.ly/3OOlqzG


Subota popodne otvorena je za sve posjetitelje radionicama kao što su igre za djecu koje će pripremati izviđači, oslikavanja lica, bojanje keramike, čitanje poezije ispod jablana s Josipom Peterlićem Pjerom i promatranje neba pod vodstvom Astronomskog društva Perzeidi. Svi prijatelji umjetnosti dobrodošli su na otvorenje jubilarnog 5. festivala u petak 1. rujna u 19 sati kad će se otvoriti i izložba Foto kluba Vapovo, te na završnicu festivala u nedjelju
3. rujna u 15 sati, kad će polaznici radionica publici predstaviti što su naučili. Ulazak je slobodan.

Organizatori poručuju da se Faro Art Festival uključuje i u duhovni program proslave dana i svetkovine sv. Marka Križevčanina jer smatraju da su vrijednosti i moto festivala – ljepota, empatija i neprolaznost, povezane s figurom tog velikog i hrabrog čovjeka.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.