Obnavlja se fasada na Gradskoj upravi – traži se izvođač s iskustvom koji može početi odmah

Grad Križevci raspisao je ovaj tjedan javni natječaj za izvođača koji bi obnovio fasadu na zgradi gradske uprave, a postupak jednostavne nabave objavljen je na gradskoj stranici. Radovi bi, prema natječajnoj dokumentaciji, trebali početi odmah po obostranom potpisu ugovora i završiti do kraja rujna. Predviđeni su pripremni radovi, struganje i pranje kompletne površine fasade vodom pod pritiskom, žbukanje, impregnacija te bojanje u dva sloja. Procijenjena vrijednost nabave je 32 tisuće eura bez PDV-a.

Od izvođača radova traži se iskustvo, odnosno gospodarski subjekt zainteresiran za ugovaranje ovog posla mora u postupku nabave dokazati da je ove godine i tijekom tri prethodne završio najmanje jedan ugovor koji je isti ili sličan predmetu nabave, čiji iznos bez PDV-a mora biti najmanje u visini procijenjene vrijednosti nabave. Rok za dostavu ponuda je 17. kolovoza do 9 sati, bez obzira na način dostave.

Podsjetimo da traje sanacija krovišta i ojačanje konstrukcije na Gradskoj upravi, a novac za to, 661.106,25 eura, osiguran je iz Fonda solidarnosti Europske unije putem poziva Ministarstva kulture i medija kroz Program provedbe mjera zaštite kulturne baštine oštećene u potresu. Izvođač tih radova je tvrtka Avila Construction d.o.o.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.