Od ovog vikenda filmovi se vraćaju u Kino Križevci

Nakon pet tjedana pauze zbog prikazivanja filmova na otvorenom u sklopu Robin ljetnog kina, od ovog vikenda filmovi se vraćaju u Kino Križevci i mogu se pratiti iz udobnih sjedalica u klimatiziranom prostoru. Večeras je na rasporedu od 20 sati akcijski znanstveno-fantastični film Flash. Svjetovi se sudaraju dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

U subotu u 17 sati prikazuje se animirani film Elementi. Nova maštovita animacija studija Disney i Pixar koja govori o različitostima i njihovoj privlačnosti. Radnja filma smještena je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju. Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra puno važnije od onoga što je izvana.

U subotu u 20 sati prikazuje se novi avanturistički film iz serijala o Indiana Jonesu – Indiana Jones i artefakt sudbine u kojem se Harrison Ford vraća u ulozi najpoznatijeg profesora arheologije. U petom filmu kultne franšize čija je radnja smještena u kasne šezdesete godine prošlog stoljeća, čitava je priča povezana sa svemirskim programom.

U nedjelju nema projekcija. Podsjećamo da se ulaznice za sve predstave mogu kupiti na blagajni i na stranici kina.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.