Nakon pet vikenda završilo 6. Robin ljetno kino

U subotu, 15. srpnja 2023. koncertnim nastupom 22-godišnjeg kantautora, multiinstrumentalista i producenta Erica Vidovića te projekcijom animiranog filma „Pjevajte s nama 2“ na Nemčićevom trgu zatvoreno je ovogodišnje Robin ljetno kino.

Tijekom pet vikenda stotine mladih Križevčana moglo je također uživati u glazbenim nastupima Kids from the Sky i Gradskog puhačkog orkestra Križevci te plesnim nastupima članica i članova Plesnog studija Ritam i Plesnog studija Mali i Veliki.

Besplatne projekcije obuhvatile su animirane filmove „Super Mario Bros.“ i „Mačak u čizmama: Posljednja želja“ te igrane filmove „Jednom davno“ i „Karta za raj“, a posjetitelji su mogli uživati u različitim zabavnim sadržajima i igrama.

Ovu već tradicionalnu manifestaciju organiziralo je Pučko otvoreno učilište Križevci koje brine za sadržajnu realizaciju, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj koji je omogućio korištenje prekrasnog prostora na Trgu Antuna Nemčića i opremu za projiciranje filmova, za tehničku podršku kinu zadužena je Udruga K.V.A.R.K., a uz glavne sponzore kina Robin trgovine i Coca-Colu, u realizaciji projekta pomogli su ostali prijatelji kina – Vindija, Podravka, Ledo, Pan, Bobi i Lasta.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.