Agadmator pokrenuo online školu šaha dostupnu na mobitelima

Jedan od najpoznatijih svjetskih YouTubera šahista, Križevčanin Antonio “Agadmator” Radić, pokrenuo je online školu šaha na globalnoj mobilnoj platformi MprooV. Riječ je o mobilnoj aplikaciji za samousavršavanje iz temelja, kako navode, revolucionarnim pristupom koji korisniku daje vještine i motivaciju potrebne za uspjeh putem personaliziranih akcijskih planova, igrifikacije i sadržaja koji su pripremili stručnjaci.

Agadmatorova škola šaha sveobuhvatan je i djelotvoran način za poboljšavanje vlastite šahovske igre bez obzira na kojoj je razini korisnik, kroz zbirku najboljih dostupnih resursa osmišljenih pomoći mu postati bolji u šahu, u rasponu od taktike do specifičnog majstorstva figura ili čak inspiracije. Korisnik može osvajati bodove, nagrade, podijeliti statistike i uspinjati se ljestvicom najuspješnijih.

– Tijekom protekle dvije godine nešto smo stvarali, nadamo se nešto lijepo. Novi pristup učenju šaha! Probajte i javite nam što mislite, ističe Agadmator u javnom pozivu svim zainteresiranima da isprobaju njegovu online školu šaha, za koju je sadržaj pripremao u suradnji s još jednim križevačkim šahistom, Goranom Martićem.

Svi korisnici dobivaju 14-dnevnu besplatnu probnu verziju MprooV Premium verzije kada se pridruže školi. Nakon besplatnog probnog razdoblja, korisnici mogu odabrati plaćanje 3,99 američkih dolara mjesečno po školi kako bi nastavili s Premiumom ili se vratili na besplatnu verziju MprooV-a. Premium verzija pruža personaliziranije iskustvo, pristup svim sadržajima škole i podržava daljnji rad autora škole.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.