Sljedeću nedjelju na Strossu Križevci Beach Party

Centar Križevaca i ove će se godine pretvoriti u “plažu” u sklopu još jednog događanja pod nazivom “Križevci Beach Party”. Ležaljke, bazeni, pijesak, “morski psi”, suncobrani, cjelodnevni zabavni program i prigodna ugostiteljska ponuda sve posjetitelje čekaju u nedjelju, 23. srpnja.

Ove godine za najmlađe je pripremljen do sada najveći broj vodenih i zabavnih besplatnih atrakcija u kojima će moći uživati cijeli dan. Za glazbeni dio zadužen je svima poznati domaći DJ Ivan Krnjić –Krnya koji će puštati brojne ljetne hitove dok u večernjim satima slijedi nastup talentiranog Bruno & Ana – Acoustic dua koji će evergreenima osvojiti srca svih posjetitelja.

Bit će tu turnir u odbojci na pijesku, natjecanje u skoku u dalj, vodene igre za djecu, nastup Plesnog studija Mali i veliki, a moći ćete se priključiti i izradi dvorca od pijeska u sklopu radionice s Kristinom Vuković.

– Ovim putem obavještavamo zainteresirane da se prijave ekipa za turnir u odbojci na pijesku zaprimaju e-poštom na dsimuncic@gmail.com dok se prijave za natjecanje u skoku u dalj zaprimaju e-poštom na skolatrcanjakz@gmail.com, pozivaju iz gradske uprave na još jedno izdanje najljetnije zabave u centru grada.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.