I Grad će nagraditi uspješne učenike i mentore

Dvadeset osam križevačkih učenika Grad Križevci će sutra nagraditi za izvrstan uspjeh u školi. Njih četrnaest iz osnovnih škola Ljudevita Modeca, „Vladimir Nazor“ i Glazbene škole Alberta Štrige sve je razrede dosad
završilo s prosječnom ocjenom 5.0 i svatko će dobiti po 66 eura. Jednak broj srednjoškolaca i to iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, Srednje škole „Ivan Seljanec“, Srednje gospodarske škole i Glazbene škole Alberta Štrige sve je razrede srednjoškolskog obrazovanja završilo s odličnim uspjehom, imali su ukupni prosjek ocjena na kraju nastavne godine najmanje 4.8 i nijednu dvojku, također će dobiti po 66 eura.

Dvadeset dvoje učenika dobit će novčane nagrade za uspjehe u pojedinačnoj konkurenciji na državnim natjecanjima (za prvo mjesto 133, drugo 100 i treće 66 eura), a osam ekipa s ukupno 40 učenika nagradit će se za uspjehe svojih timova (200 za prvo, 160 za drugo i 133 eura za treće mjesto). Novčane nagrade primit će i mentori nagrađenih učenika. Ove školske godine Grad će za svoje uspješne učenike i njihove mentore ukupno izdvojiti 6.380 eura.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.