[FOTO] Motociklistička Nagrada Križevaca – Puno Križevčana na pobjedničkom postolju

U gradu motociklizma danas je održana još jedna Nagrada Križevaca, atraktivna sportska priredba za koju živi i organizira cijeli grad predvođen dirigentskom palicom AMK i MK Križevci. Križevci su posljednje nedjelje u lipnju, danas i na Dan neovisnosti, stjecište i odredište svih zaljubljenika u motore i utrke, a zbog gradske utrke uspoređuju ga s Monte Carlom.

Pobjeda u Križevcima mnogima znači više i od naslova državnog prvaka jer pravi se majstori na dva kotača istinski potvrđuju na gornjogradskoj stazi, Križevčani godinama dominiraju, napose u cestovnim moto utrkama, a tako je bilo i danas u onim glavnim nadmetanjima brzinaca. Pobjednici slave i slavljeni su poput alkarskih slavodobitnika. Spomenut ćemo, dakako, križevačke vozače koji su se uspeli na pobjedničko postolje, ali i čestitati svima koji su nastupili u utrkama.

U klasi 125 SP pobijedio je Mirko Zidarić ispred Davora Buntaka i Dina Varge, svi iz MK Križevci. U klasi 300 SSP slavio je Križevčanin Karlo Gršić ispred klupskog kolege Valentina Knapića. U klasi 600 SST još je jednu pobjedu pred svojim sugrađanima ostvrio Ivan Višak ispred Vedrana Močiboba iz križevačkog kluba. U najsnažnijoj klasi, potpuna dominacija vozača MK Križevci, 1. Luka Nervo 2. Boris Vadla 3. Renato Novosel.

Natjecali su se i skuteraši i oldtimeri.U klasi 50 pobijedio je Vilim Babić iz ispred Tomislava Šabića. Kod oldtimera je u klasi 2 drugi bio Zoran Bartolec, u klasi 3 drugi je bio Andrija Rončević i treći Dario Pokos, u klasi 4 treći je bio Drago Bijelić, u klasi 5 drugi je bio Tomislav Bartolec a u klasi 10 pobijedio je Ivan Radotović.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Tomislav piše:

Komentari su zatvoreni.