[FOTO] U udruzi „Maslačak” učili šivati jastučnice i torbe u sklopu EU projekta „RUKe”

U sjedištu Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci u petak, 16. lipnja 2023. održane su radionice o šivanju jastučnica, torbi, prekrivača i ostalog recikliranog materijala u sklopu EU projekta „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)”, kojem je nositelj Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce”.

Radionicama koje su se održavale od 10 do 13 sati prisustvovali su korisnici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Maslačak”. Radionice su održali Snježana Mušlek te zaposlenici na projektu Nikola Ostojčić iz Zaklade Volim Križevce i Ana-Maria Rešetar iz POU.

Polaznici su naučili o osnovama šivanja te su izrađivali platnene torbe. Održane radionice predstavljaju aktivnosti vezane uz obnovu i korištenje rabljenog namještaja koje će se nastaviti odvijati u sklopu projekta.

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.